Vincent Buis

Zelf zie ik mij als een conservatieve liberale Spanbroeker. Ik houd van aanpakken en doorpakken, niet om de brij heen praten, maar met het hart op de tong durven zeggen waar het op staat en spijkers met koppen slaan.

In het dagelijks leven verandert mijn carrière continu. Genietend van het leven, levend in het nu, pak ik veel uitdagingen aan. Tegenwoordig vind ik mijn uitdaging bij Securitas Beveiliging & Recherche voor Area Amsterdam en ben ik bestuurslid van het Oranjecomité Spanbroek/Opmeer. Als raadslid heb ik mij in de vorige periode hard gemaakt voor Cultuureducatie met Kwaliteit en mij gericht op het basisonderwijs, muziekeducatie en cultuur. Daarnaast ben ik blij dat door ons de Bibliotheek Stolp gered kon worden en dat wij de sloop van senioren woningen tegen hebben kunnen houden.

De toekomst is waar we ons nu op moeten richten door te denken in kansen en oplossingen. We moeten vooruit en zorgen dat we voor iedereen  zichtbaar een nog betere leefomgeving maken. Liberaal groen en gasvrij bouwen voor starters, singles en senioren. Eindelijk die fietstunnel realiseren en de verkeersveiligheid verbeteren van de AC de Graafweg. Maar ook minima beleid en daarmee sport stimuleren en onze verenigingen waaronder sportvereniging HOSV blijft behouden. Dat wij ons hard maken om glasvezel te realiseren voor iedereen, dus ook de buitengebieden maar ook de integriteit en kwaliteit voor onze inwoners bewaken door het realiseren van een onafhankelijke ombudsman/-vrouw welke zorg zal dragen dat iedereen gelijkwaardig behandeld wordt. Een toekomst die als muziek in de oren klinkt.

Site Footer